Blog

5 érv, hogy ne Ön szerelje össze a bútort

A minőség egyik mércéje a lapraszereltség.

Az, hogy lapraszerelten vásárolunk meg egy bútort, annyi jelent, hogy műszeres méréssel történő  gyártás eredményét kapjuk meg. Ez önmagában a minőség egy mércéje. Érdemes az összeszerelés során is a minőséget választani. (Nagyobb bútorok esetében főleg!) Mutatjuk miért.

  1. kényelem

Egy telefonhívásába kerül és már megyünk is. Egyeztetünk egy időpontot, amire pontosan érkezünk, nem időzünk sokat, eltakarítunk magunk után, ahogy otthon is tennénk. Önnek csupán be kell engednie a lakásba, egy kis idő múlva pedig kiengedni. A többit mi intézzük. Nincs bosszúság!

  1. biztonság

Nem csak gyerekek és idősek, de mindenki számára veszélyes egy bútor helytelen összeszerelése. Egyik pillanatban még (látszólag) minden rendben, a következőben ott a baj. Falrarögzítést igénylő daraboknál kifejezetten fontos a szakértelem, amivel dolgozunk. Több éves tapasztalatunk van, tudjuk, hogy mit és hova tegyünk és rögzítsünk, hogy ne legyen soha problémája vele.

  1. gyorsaság

Gyorsan ott vagyunk, mert tudjuk, hogy alig várja, hogy használhassa az új bútort. Rövid határidővel érkezünk és gyorsan dolgozunk. A rutinunk alapos és gyors munkát eredményez, ráadásul szeretjük is amit csinálunk. Tudom, mert tapasztaltam, hogy ami nekünk félóra, az “laikusoknak” fél nap.

  1. minőség

Minőségi bútort vásárolt, aminek feltételezem megkérték az árát. Azonban ezek a termékek igen kényesek, míg nem szerelte össze, könnyen megsérülhet, ami egész életében bosszantani fogja (hiszen minden nap látja) és mérgelni, hogy ennyi pénzt szánt rá és mielőtt felállította volna, megsérült. Precíz és pontos munkával dolgozunk, garanciát vállalunk a munkánkra, mert a minőségi munka a minimum.

  1. nyugalom

Biztosan ismeri Ön is, hogy mennyi vicc születik arról, hogy egy párkapcsolat legkomolyabb próbatétele a bútorszerelés. Ez nem véletlenül alakult igy és nem véletlenül érzi szinte mindenki magáénak a helyzetet. Sértődések, viták, csavarcsapkodás és Xanax helyett hívjon minket, békésen és jókedvűen dolgozunk és a házasságát is megtartjuk!